Ota vuosi 2020 haltuun

Aloita vuosi treenihaasteella!

Tervetuloa treenihaasteen pariin

Tervehdys!

Haluaisitko liikkua enemmän ja säännöllisemmin kuin viime vuonna? Nyt siihen on erinomainen tilaisuus, sillä Liftedin valmentajat laittavat vuoden vauhdikkaasti liikkeelle treenihaasteella, johon sinä olet erittäin tervetullut mukaan. 

Olemme suunnitelleet sinua varten neljä erilaista treeniohjelmaa, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan. Ohjelmista löytyy sopivat vaihtoehdot eri tasoisille treenaajille vasta-alkajasta kovempikuntoisiin. 

Tarjolla on kehonpainotreenejä, joogaa sekä kroppaa huoltavia lempeämpiä harjoituksia. Treeniohjelmien kesto on ohjelmasta riippuen 5-8 viikkoa ja treenit on aikataulutettu siten, että saat joka viikko 2-3 uutta treeniä. 

Kaikki videot ovat niin sanotusti "just-press-play" -mallia, eli sinun ei tarvitse muuta kuin painaa play päälle ja yhdessä treenaaminen alkaa. Voit tehdä treenin juuri sellaisena ajankohtana, joka sinulle sopii parhaiten.

Myös Liftedin valmentajat osallistuvat haasteeseen ja tulemme jakamaan fiiliksiä valmennusalustalla. Alla kuvaukset treeniohjelmista, joten nyt vain valitsemaan sinulle parhaiten sopivinta ohjelmaa!

Treeniohjelmat

  1.       Kroppa auki ja liikkeelle (taso 1, kesto 5 viikkoa)


Tämä on treeniohjelma, jota voit lähteä tekemään vaikka sinulla on takana pidempi tauko liikkumisesta tai tutustut kehonpainotreenaamiseen ensimmäistä kertaa. 

Tähän haasteeseen lähtee mukaan Coach Taneli!

  1.       Vahvistus ja avaus (taso 2, kesto 5 viikkoa)


Tässä treeniohjelmassa päästään kehonpainoharjoitteluun syvemmälle. Voit lähteä tekemään tätä treeniohjelmaa vaikka sinulla ei ole aikeisempaa kokemusta kehonpainoharjoittelusta. Tulet varmasti kehittämään liikkuvuuttasi, oppimaan uusia liikkeitä ja pitämään hauskaa tämän treeniohjelman aikana :)

Tässä haasteessa mukana Liftedin Anni!

  1.       Lifted FIT (taso 3, kesto 8 viikkoa)


Yli tuhannen Lifted FIT -onnistujan kokema legendaarinen 8 -viikon kehonpaino- ja joogatreeniohjelma! Tässä pääset todella haastamaan kuntoasi ja tekemään vaativia harjoituksia, jotka saavat sykkeen korkealle.

Tässä haasteessa mukana Coach Jukka!

  1.       Energinen sinä – joogaohjelma (kesto 8 viikkoa)Nyt on aika tehdä kehostamme pystyvä ja elinvoimainen! Tämän ohjelman avulla pääset tekemään joogaharjoituksen joka 3 päivä ja siten luomaan joogasta pysyvää tapaa elämääsi! Ohjelma kestää 8 viikkoa.

Liikkuvuutta ja palautumista tästä ohjelmasta hakemassa myös Coach Markus ja kokenut joogimme Tommi!

Treeniohjelman valitseminen ja aloitus

Katso alla olevasta videosta Coach Jukan vinkit treeniohjelmiin. Pääset halutessasi tilaamaan treeniohjelman myös suoraan täältä

Tilattuasi treeniohjelman se ilmestyy uutena "valmennuspolkuna" valmennuksen etusivunäkymääsi, johon pääset klikkaamalla ylhäältä palkista kohtaa "valmennussisällöt". Treenipäivänä saat sinulle avautuneesta treenistä ilmoituksen sähköpostiisi. 

Mikäli treeniohjelma on sinulla jo käynnissä ja haluat nollata ajastuksen alkamaan alusta, laita viestiä osoitteeseen [email protected]. Mikäli sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää treenihaasteesta, laita viestiä samaan osoitteeseen, niin olemme sinuun yhteydessä. 

Tervetuloa mukaan treenaamaan ja nauttimaan liikkumisesta kanssamme! 

Lifted-tiimi

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.