Ilmoittautuminen valmennukseen on sulkeutunut. 

Viiden viikon verkkovalmennusohjelman aikana tulet ymmärtämään paremmin stressiä yksilöllisenä ja fysiologisena reaktiona ja pyrkimään parempaan hyvinvointiin paremman stressinhallinnan ja palautumisen avulla. 

Miten verkkovalmennus toimii käytännössä?

Valmennus etenee viikko kerrallaan. Saat uuden sisällön aukeamisesta joka viikko ilmoituksen sähköpostiisi. Sisältöjen läpikäymiseen menee aikaa noin 20 minuuttia viikossa. Valmennuksesta saat parhaiksi havaittuja konkreettisia keinoja ja tekoja arkeen vietäväksi.

Verkkovalmennus alkaa siitä hetkestä kun ilmoittaudut mukaan. Jos et ehdi joka viikko osallistumaan, se ei ole este osallistumiselle, sillä voit halutessasi käydä materiaalit ja harjoitukset läpi myös myöhempinä viikkoina. Kukin saa osallistua oman tahdin mukaan. 

Tässä kuvaus valmennusviikkojen sisällöstä:

Viikko 1: Ymmärrä ja tunnista stressisi 

Viikko 2: Vältä turha stressi 

Viikko 3: Laadukkaampaa unta

Viikko 4: Palaudu työpäivän aikana ja jälkeen 

Viikko 5: Arvot arjen voimavarana

Bonus: Käytössäsi on koko valmennuksen ajan mielen hyvinvoinnin polku, joka tähtää psyykkisten voimavarojen vahvistamiseen ja elämän ohjaamiseen mielekkäiden tavoitteiden suuntaan.


 

Ole parhaimmillasi - joka päivä.

Tavoitteenamme on tukea sinua oman hyvinvointisi tehokkaassa kehittämisessä. Lifted WaaS on luotu tekemään hyvinvoinnin parantamisesta yksinkertaista, tuloksekasta ja konkreettista.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.