Lifted WaaS puhelimeesi!

Katso alta ohjeet mobiilisovelluksen asentamiseen

Lifted WaaS -mobiiliapplikaation käyttöönotto

Meillä on sinulle hienoja uutisia! Ensimmäinen versio mobiiliapplikaatiostamme on julki ja sinulla on nyt mahdollisuus päästä käyttämään sitä! Applikaation käyttöönoton voi tehdä kahdella tapaa: 

  1. Kirjaudu tänne https://pages.kajabi.com/mobile-app-download ja lataa Kajabi app. Kajabi on luotettava teknologiakumppanimme, joka vastaa applikaation ylläpidosta. Applikaatiota ei toistaiseksi löydy Liftedin nimellä. 
  2. Etsi applikaatio Google Play:sta tai App Storesta käyttämällä hakusanaa "Kajabi". Jos käytössäsi on iPhone, puhelimessasi tulee olla asennettuna vähintäänkin käyttöjärjestelmä iOS 12.4.

Kun olet ladannut Kajabi-sovelluksen, kirjaudu sisään sähköpostitunnuksellasi, jota käytät Lifted-valmennukseen ja se on siinä! Sinun ei tarvitse muistaa edes salasanaa.

Sovellus muistaa mihin olet viimeksi jäänyt vaikka vaihtelet eri teemojen ja laitteiden välillä. Applikaatiota kehitetään kovaa vauhtia, mutta otathan huomioon, että siinä on toistaiseksi muutamia puutteita, kuten:

  • Suomenkieliset käännökset
  • Teemoihin ja oppitunteihin ohjaavat linkit vievät virheelliseen näkymään

Otamme kiitollisena vastaan palautetta käyttökokemuksestasi ja mahdollisista virhetilanteista! Jos tarvitset apua käyttöönoton kanssa, laita viestiä osoitteeseen [email protected], niin olemme sinuun yhteydessä. 

Me olemme erittäin innoissamme tästä uudesta askeleesta, kokeile sinäkin!

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.